Hoe kan ik EK 2016 kaarten krijgen?

Ten eerste, zodra de ventilator op de veranda van EURO2016.com moet een account aan te maken. Natuurlijk kunnen bestaande rekeningen al gebruikt. Van de juiste bereik voor elke categorie van de ventilator kan vervolgens selecteer een bepaald soort ticket. De bestaande ticket deals zijn vrij ver gediversifieerd, dat is heel positief voor de ventilator. Dus losse kaarten, bijvoorbeeld, voor een zeer specifieke stadion als “Volg mijn team” – zijn bestelde optie die van toepassing zijn op zowel de voorrondes en voor de knock-out wedstrijden. Voor mensen met gezondheidsproblemen, zijn er ook barrière-gratis tickets met een navenant gemakkelijker toegang tot stoelen en speciale stoelen voor rolstoelgebruikers vraag. Het wordt ten zeerste verwacht dat de vraag de beschikbare quotum overschrijden, worden dus nadere richtlijnen ontwikkeld door teams geschat.

In de afgelopen toernooien, het was elke fan mogelijk om een ​​aanvraag voor een ticket van het team. Deze praktijk is een ding van het verleden. De DFB heeft de tickets uitsluitend voorbehouden aan de leden van de fanclub team, dat al een Alleen leden sterkte van 55.000 leden. Critici klagen dat de DFB op deze manier de felbegeerde tickets neemt als een kans om zijn eigen zakken te verbeteren door de nieuwe leden. Een lidmaatschap van de fanclub team kost het nieuwe lid een opname vergoeding van € 10 en € 30 per jaar. De tickets kunnen worden toegekend aan het einde van januari 2016 aan de gelukkige fans, dus je kunt twee jaarlijkse bijdrage verschuldigd te vinden. Dit kost de ventilator € 70 plus de prijs van het ticket. De zuivere ticketprijzen te bewegen met prijsklassen 25-55 euro in heel matig frame, alleen de keuze tussen de fans maakt voor kritiek, om zo ZDF en de Frankfurter Rundschau.

De DFB is niet de enige organisatie die deze zogenaamde koppeling zakelijk gebruik met de kaarten zelf. Ook organiseert Frankrijk en Wales, Engeland en België procedures op het ticket proces vrij gelijkaardig.