EK-bal Frankrijk

ek 2016 balEuro 2016 Beau Jeu – de bal naar de laatste ronde voor de Euro 2016

De nieuwe wedstrijdbal van adidas naar finale van het Europees kampioenschap voetbal in 2016. “Beau Jeu” hot, wat betekent “mooi spel” wordt genoemd in het Duits. Natuurlijk, het toont de Franse nationale kleuren en de Euro 2016-logo. De jaarcijfers 2 0 1 6 herhaaldelijk individueel afgedrukt. Net als de Brazuca WK bal 2014 adidas is gebaseerd op een 9-delige panel systeem, dat moet zorgen voor dezelfde vlucht kenmerken. De bal zal worden gepresenteerd op 2015/12/12 in Parijs bij de loting, vanaf dit punt, zal de nieuwe wedstrijdbal ook in de handel verkrijgbaar zijn. Hij 140 euro kosten als Adidas aangekondigd.

Euro Qualifier OMB – de bal naar de kwalificatie voor de Euro 2016

De naam van de bal, met de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016, die zal plaatsvinden in Frankrijk, afgeleid van het Engels woord voor het Europees Kampioenschap qualifiers en het symbool OMB, wat betekent “Official Match Ball”. Voor het eerst is er een aparte officiële bal, waarmee de kwalificatiewedstrijden worden gespeeld. Talrijke testen werden uitgevoerd waarbij de verschillende kenmerken van de kogel zijn gecontroleerd. Uiteindelijk kon hij het bereiken van de hoogst mogelijke rating van de FIFA in de categorieën van bewaring vorm / grootte, drukval, gewicht, rondheid, rebound, de grootte en wateropname. De volgende kenmerken onderscheiden van de Euro Qualifier OMB:
• latex blaas die de beste rebound kenmerken zorgt
• micro-noppen op het oppervlak voor een stabiele vlucht en een perfecte grip onder alle weersomstandigheden
• naadloos oppervlak voor een uniform en regelmatig contact oppervlak tijdens het schot
• Meer precieze traject, beter balcontact en een lagere wateropname
• Bescherming tegen erosie unieke verwerking
• hoogwaardige materialen garanderen een optimale speelbaarheid
• Extreem hoge snelheden en extreem hoge balsnelheid
• adidas logo, de Europese kwalificatie logo en belettering gedrukte